43964YC0M1
Работно време: 24/7
свържете се с нас - +359894578109
()

  Междинна сума

  Дървено образователно кубче - сортер 1
  Дървено образователно кубче - сортер
  28.90 лв
  37.9 лв

  Дървено образователно кубче - сортер

  СПЕЦИФИКАЦИЯ цвят: многоцветен материал: дърво брой страни: 5 брой блокове: 7 размери (дължина/ширина/височина): 15/15/15 см тегло: 1 кг тегло в опаковка: 1,1 кг


  Забележка: Изпраща се само с Еконт.

  Цена 37.9 лв

  28.90 лв
  SKU: A-0093
  Бърза поръчка
  *
  *
  *
  * Общите условия
  * Условията за Лични Данни

  5в1 - има в куба 5 цветни стени, всяка от тях има различна задача за детето. Ротационни зъбни колела, математически кубчета с животни , лабиринт с животни , сортер с дървени кубчета. В комплекта детето получава 7 различни по цвят и форма блокчета, които да постави в дървено кубче. Всяко от блоковете пасва само на една от дупките на образователния куб. Горният панел може да бъде изтеглен и да се играе с него и отделно.

  ИЗРАБОТЕНИ ОТ ДЪРВО - дървените играчки са вечно предложение, което ще зарадва всяко малко дете. Класическата красота на дървото и неговата устойчивост го правят винаги да се радва на голямо признание. Тази суровина изглежда добре както в естествен цвят, така и боядисана.

  СИГУРЕН - играчката е безопасна за най-малките. Всички дървени части са перфектно шлайфани и боядисани с екологично чисти бои. Играта е безопасна за всяко дете. Естествената суровина означава, че дори детето да вземе играчката в устата си, то няма да има контакт с пластмасата.

  ЗАБАВЛЕНИЕ И РАЗВИТИЕ - кубът е преди всичко красив, наситените цветове стимулират въображението на най-малките и стимулират тяхната креативност. Играта с интерактивния куб също е истинско упражнение за ръчни умения и координация око-ръка. С образователна играчка детето може да научи форми, да се научи да брои, да развие логическо мислене, да научи цветове, форми, да чете часове на часовник и др.

  СПЕЦИФИКАЦИЯ - цвят: многоцветен материал: дърво брой страни: 5 брой блокчета: 7 размери (дължина/широчина/височина): 15/15/15 см тегло: 1 кг тегло в опаковката: 1,1 кг.

  Оставете коментар за продукта
  • * Общите условия
  • * Условията за Лични Данни

  * Задължително поле