43964YC0M1
Работно време: 24/7
свържете се с нас - +359894578109
()

  Междинна сума

  Пастели за лице 12 броя
  Пастели за лице 12 броя

  Пастели за лице 12 броя

  -2лв
  Изчерпано
  възраст: над 3 години
  certificates: CE
  размери на корпуса (ширина / дължина): 15.8 / 11см
  размери на един пастел (дължина / диаметър): 9.5 / 11см
  тегло на комплекта с опаковката: 112гр

  Цена 12.9 лв

  10.90 лв
  SKU: А-0136
  Провери за наличност
  * Общите условия
  * Условията за Лични Данни
  12 ЦВЯТА - комплектът съдържа 12 цветни моливи в интензивни нюанси броят на цветовете гарантира практическо използване и предоставя безброй възможности да направите свои собствени, оригинални и интересни картини.
  ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - специално разработена формула ги прави меки, лесни и удобни за използване, което подобрява комфорта на употреба те са поставени в пластмасови капаци, благодарение на които са лесни за нанасяне и разпръскване, и самото приложение не получите ръцете си мръсни ръчен плъзгач го прави по-лесно да се извлече нова част от цвят.
  СПЕЦИФИКАЦИЯ - размери на корпуса (дължина / ширина / височина) 15.8 / 11см тегло на комплекта: 112гр.
  Лесно пране - Картините могат лесно да бъдат отстранени с мокра тъкан или вода с мек сапун.
  НЕТОКСИЧНИ - моливите са изработени от нетоксични материали, те са безопасни за кожата на детето.

  Пастелите за боя за лице са страхотни и творчески забавления за малки и големи. Една интересна форма на прекарване на времето ще позволи развитието на ръчни умения и може би ще стане вдъхновение за малките артисти, както и ще разнообрази много срещи по различни поводи.
  Комплектът включва 12 цветни молива в интензивни нюанси. Броят на цветовете на дъгата гарантира практическо използване и предоставя безброй възможности да направите свои собствени, оригинални и интересни картини. Специално разработена формула ги прави мека, лесна и удобна за използване, което подобрява комфорта на употреба. Те са поставени в пластмасови обвивки, благодарение на които те са лесни за прилагане и се разпространява, и самото приложение не се мръсни ръцете си. Допълнително ръчен плъзгач улеснява извличането на нова част от цвета.
  Продуктът е лесно измиваем, което несъмнено е неговото предимство и го прави по-лесно да се работи или играе, което го прави безпроблемно, и увеличава удовлетвореността, докато го използвате. Картините могат лесно да бъдат отстранени с мокра тъкан или с вода и мек сапун.
  Пастелите са направени от нетоксични материали, са безопасно за кожата на бебето. Рисуването има положителен ефект върху развитието на детето, стимулира креативността и развива въображението. Тя учи на търпение, както и на сътрудничество с другите и подобрява ръчните умения. Лицевите пастели са универсални и имат широк спектър от приложения. Той е идеален за игра самостоятелно, с възрастни или с други деца в по-голяма група.
  Те са идеални за използване у дома, в детска градина, училище или на открито, както и идеално подходящи за детски болнични отделения и грижи и образователни центрове. Продуктът е предназначен за различни видове игри, за костюми и карнавални балове, тържества, рождени дни или спортни събития. Благодарение на малкия размер и удобен калъф, пастелите могат лесно да бъдат съхранявани и лесно взети с вас навсякъде. Препоръчва се за момичета и момчета от всички възрасти. Ценностите на пастелите със сигурност ще бъдат оценени от гледачите и аниматорите.
  Датата на опаковката - това е датата на производство - пастелите имат срок на годност от 5 години.
  Оставете коментар за продукта
  • * Общите условия
  • * Условията за Лични Данни

  * Задължително поле