Работно време: 24/7
Български
свържете се с нас - +359894578109
()

  Междинна сума

  Слънчева система 1
  Слънчева система

  Слънчева система

  -4лв
  Изчерпано

  СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • размери (ширина/дължина/височина): 16/10/9см
  • тегло в опаковката: 0,19 кг
  • сертификати: CE и EN 71
  • възраст: 8+

  Забележка: Изпраща се само с Еконт.

  Цена 19.9 лв

  15.90 лв
  SKU: А-0121
  Провери за наличност
  * Общите условия
  * Условията за Лични Данни
  • МОДЕЛ НА СЛЪНЧАВА СИСТЕМА – Играчката е създадена за млади изследователи, любопитни към света и Вселената. Комплектът включва: слънчева система за боядисване, бои, четка, стойка и монтажен комплект. С малко търпение и постоянство ще създадете невероятен модел на слънчевата система, който ще бъде уникална декорация за детска стая или подарък от сърце.
  • СВЕТИ В МРАКА – В комплекта има 7 интензивни цвята, върху които можем да рисуваме модела. Един от тях ( бял) кара боядисаната планета да свети в тъмното. Това прави слънчевата система страхотна ще работи като нощна лампа , която ще накара детето ви да заспи вечер.
  • ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАНЕ – Моделирайте необичайно сгъва се бързо и лесно, за да могат децата да го правят сами, без помощта на родителите/настойниците си. Достатъчно извийте частите на модела от шаблона, съберете половините на планетите заедно и след това поставете металните пръти в дупките в долната част на перлите и прикрепете към стойката. Можем да нарисуваме планетите преди или след сглобяването на Слънчевата система.
  • ТВОРЧЕСКО ЗАБАВЛЕНИЕ – Играчка не само ще отнеме страхотно време с вашето бебе . Учи него също търпение, старание и ще развиват креативността . Между другото утеха може да научи имената на планетите в нашата слънчева система и научете интересна информация за тях. Перфектно е гениален подарък за деца, които обичат да рисуват и да вършат друга ръчна работа.
  • СПЕЦИФИКАЦИЯ – размери (широчина/дължина/височина): 16/10/9см; тегло в опаковката: 0,19 кг; сертификати: CE и EN 71; възраст: 8+.

  Този уникален комплект ще позволи на вашето дете да твори самостоятелно истински модел на нашата слънчева система . Играчката включва: шаблона , на който е 8 планети стойка, 7 цвята боя, четка и една малка монтажен комплект под формата на метални проводници , върху които са закрепени топките. много сглобява се лесно и бързо за да може детето да направи целия модел сам.

  Модел на слънчевата система освен това прави много забавно малък дизайнер, помага му да опознае Вселената . Благодарение на забавлението той ще знае имената на всичките 8 планети и интересна информация за тях. Той е идеален за деца, които обичат да рисуват, моделират и други ръчни занаяти. Това е страхотна идея за подарък.

  Една от боите, включени в комплекта, притежава свойствата, които я правят свети в тъмното. Можете да го смесите с други цветове на боята, за да получите уникално, гланцово покритие . Следователно, той ще бъде идеален като декорация на детска стая , която с блясъка си ще придружава детето при заспиване.

  Оставете коментар за продукта
  • * Общите условия
  • * Условията за Лични Данни

  * Задължително поле